Utställningen i Byske

I strålande sol kom 32 hundar till utställningen i Byske. Domaren Gunnar Norlin gick ut stenhårt med Hamiltonhanarna i  Bruks/Jaktklass som var tre till antalet. Han delade ut 3 CK, 1 CERT och ett R-CERT. Bra start kan man säga och lyckligaste var nog ägaren till Lassebos Joker som numera kan titulera sig SEUCH och SEJCH. Han blev dessutom BIR och BIS-3. BIR:et och bästa hanhund, bland Luzernerstövarna, stod mellan 3 unga hanar (Födda 2012) som dessutom var kullbröder! Det blev till slut Benemit's Emil som drog det längsta strået. Att välja ut bästa Schiller var knepigare för domaren men till slut fick Buholmens X-Smissa BIR-rosetten. En Schweyzerstövare var anmäld. En tik född 2012 som nästan gick hela vägen till BIS. Men där blev Finska Stövarhanen Svenskbygårdens Jallo övermäktig och ännu en gång blev han Best In Show.

Tack alla som ställde ut och tack alla funktionärer.

Västerbottens läns Stövarklubb & Skellefteå Norra Stövargille

Resultatlista
Bilder

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter