Berikning av hunden i vardagen

Den 22 februari kommer kynologen David Sellin att föreläsa på ett webbinarium med namnet "Berikning av hunden i vardagen". Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla medlemmar. Det vänder sig i första hand till uppfödare men är säkert intressant för alla hundägare. 

Vill du få en aha-upplevelse om varför hunden gör som den gör och vad du själv kan göra i vardagen för att få den att må bra, motverka stress och hjälpa den att få utlopp för sitt medfödda beteendebehov? Då ska du delta på vårt webbinarium med kynologen David Sellin.
David kommer gå igenom teorin bakom hundens naturliga beteenden och berikning samt kopplingen mellan oönskade beteenden och berikning. Det blir en spännande kväll med fullt fokus på hunden som individ!
Som vanligt följs föreläsningen av en frågestund där du som deltar kan ställa dina frågor och få svar direkt.

Länk till SKK:s Webbinarium...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter