EVERTSDAHLS SAGA BÄST I ÅSELE

Ett minst sagt lyckat jaktprov i Åsele med 4 elitettor av 5 möjliga. Jätteroligt och ännu mer jätteroligt att en Schweyzerstövare fick vinna provet och dessutom bli jaktchampion. Evertsdahls Saga äg, Annette Kristoffersson Vilhelmina var så klart jublande glad över framgången. Bara att lyfta på hatten och jubla med! En som också jublar är vinnaren i Qvinnokampen 2021 Ruskametsän Wiiwi äg, Pernilla Wänstedt, Umeå som äntligen fick sin välförtjänta elitetta. Och Wiiwi då klar som dubbelchampion.
Ytterligare en dubbelchampion blev det då Nyckelskogens Ajjo äg, Björn Johansson Åsele kunde knypa ihop säcken med 120+55 dag 2. Solstrimmans Finn-Heikki, som redan är klar dubbelchampion, startade i Åsele med bravur och ytterligare ett första pris i elitklass. GRATTIS!

EVERTSDAHLS SAGA
RUSKAMETSÄN WIIWI

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter