RESULTAT NORRÄVEN 2023

Vi presenterar resultatet trots att Norrbotten inte haft sitt kollegium ännu. Och reserverar oss för att det kan bli ändringar i resultatlistan.

Trots sex anmälda hundar blev till slut bara fyra hundar som kom till start i Norräven 2023. Alla tre anmälda från Västerbotten medan endast en hund från Norrbotten kom till start. Där hade man problem med att få tag i domare som kunde döma. Det blev ändå den anmälda hunden från Norrbotten som fick kliva högst upp på prispallen. Schillerstövaren Jägaråsens Cilla äg, Ove Hedström fick till det och drev två olika rävar till full tid under provdagen. Bara att lyfta på hatten och gratulera vinnaren av Norräven 2023 och tillika bästa rävhund i Distrikt 1 2023.

1. Jägaråsens Cilla 90+58 1 ÖKL Räv 
2. Ljusvattnetsbergets Gomez 90+58 1 ÖKL Räv 
3. Lappmyrbergets Toola 54+51 3 ÖKL Räv
4. Joarsåkerns Aska 40+51 3 ÖKL Räv

Cilla har inga tappt minuter.
Gomez har 11 tappt minuter.

JÄGARÅSENS CILLA

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter